maanantai 1. toukokuuta 2023

Revontulet-blogi menee kesätauolle

Kuten aikaisempinakin vuosina, tämä Revontulet-blogi on kesän tauolla ja ennusteiden julkaiseminen jatkuu elokuun puolivälin jälkeen tai syyskuun alussa, riippuen sen hetkisestä avaruussään tilanteessa. Lähes koko Suomessa, etelärannikkoa lukuun ottamatta, kesäinen yötaivas on niin vaalea, että tavanomaisten revontulien näkyminen on mahdotonta.

Aivan kokonaan avaruussäätä ei unohdeta, sillä jos Auringossa tapahtuu jotain mielenkiintoista, niin raporttia ja etelärannikolla mahdollisesti näkyvistä revontulista voidaan ennusteita julkaista tässä blogissa ja aurora-l-listalla.

Joten hyvää kesää kaikille revontulista kiinnostuneille.

Kari A K


This Northern Lights blog is going on a summer break

As in previous years, this Aurora blog is on summer hiatus and forecasts will continue to be posted after mid-August or early September, depending on the current space weather situation. In almost all of Finland, with the exception of the southern coast, the summer night sky is so light that it is impossible to see the usual northern lights.

Space weather is not completely forgotten, because if something interesting happens in the Sun, then the report and forecasts of the aurora borealis possibly visible on the south coast can be published on this blog and on the aurora-l-list.

So happy summer to all those interested in the northern lights.

Kari A K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida kunhan pysyt aiheessa. Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua. Toimituksen kelvottomiksi katsomat viestit saavat arvoisensa lopun.